Українські зірки на Манхеттенському фестивалі короткометражних фільмів у Києві

джамала
У Сінема Сіті відбувся прем'єрний показ Манхеттенського фестивалю короткометражних фільмів

26 вересня стартував Манхеттенський фестиваль короткометражних фільмів – найбільший у світі інтерактивний кінофестиваль. Українське відкриття фестивалю відбулося у кінотеатрі Сінема Сіті (ТРЦ Ocean Plaza). Українці вже в тринадцятий раз приєднаються до глядачів в усьому світі та візьмуть участь у виборі фільму-переможця. Голосування за найкращий короткий метр світу триватиме до 6 жовтня. Стати членом міжнародного журі може будь-хто – достатньо заповнити бюлетень для голосування після сеансу.

 Першими добірку найкращого короткого метра переглянули гості прем'єрного показу: Джамала, Дар'я Коломієць, Олег Панюта, Серж Пайє, Серж Смолін, Даша Волга, Борис Абрамов, В'ячеслав Соломка та інші.

джамала

 Джамала

джамала

Даша Коломієць

Десять найкращих робіт обрано серед 1250 заявок з 70 країн світу. Цьогорічна добірка охоплює розмаїття жанрів – чуттєві драми, захопливий саспенс та кумедні комедії, а також кілька сай-фай стрічок та навіть одну роботу про теніс.

Серж Пайє, Серж Смолін

Марія Чеба и Андрій Корень

Олег Панюта з сином

Слава Соломка

Цієї осені щорічний Манхеттенський фестиваль короткометражних фільмів проходить 22-й раз – і об'єднує 100,000 поціновувачів короткого метра на більш ніж 400 локаціях на 6 континентах. В Україні організатором фестивалю виступає компанія «Артхаус Трафік» за традиційної підтримки торгової марки Stella Artois.

Фотографи – Дарина Дейнеко-Казмирук, Анатолій Григор'єв

Зірки на прем’єрі
Предыдущий материал

Зірки на прем’єрі фільму «Щиголь» з Ніколь Кідман

Помолвка Дженнифер Лопес и Алекса Родригеса
Следующий материал

Дженнифер Лопес и Алекс Родригес отметили помолвку: как это было

Новости партнеров